Алисия: Николета вижда в мен най-големия си враг

Алисия е разочарована от хорската злоба

След като разбра, че няма да докопа лъвския пай от хонорарите на Валери Божинов, фолк певицата Алисия изпадна в другата крайност и започна да свири на по-тънка флейта. Тя жалостиво обвини сегашната половинка на футболиста – Николета, че непрекъснато насъсква мъжа си срещу нея и обижда детето й, което я карало да се чувства адски неспокойна.

„Тя (Николета) много пъти е отправяла обидни реплики по адрес на моя син и аз като родител изобщо няма да се чувствам добре, ако малкият е при нея. Общи приятели са ми споделяли, че в нейните очи аз съм най-големият й враг, въпреки че това съвсем не е така. Щом нейното отношение е толкова негативно, аз пък въобще няма да разреша да се приближи на по-малко от 5 метра от моето момченце” – отсече Алисия.

Звездата продължава прочувственото си слово като красноречиво обяснява, че Лозанова и компания се опитали да я изкарат „каква ли не”, жестоко я обиждали, разочаровали и наранявали, но най-лошото било, че продължават да го правят.

Николета и Валери се целуват

Великодушната певица пожела на злосторниците успех в подлите начинания и заяви, че те по никакъв начин не могат да й попречат, защото с вродената си злоба не можели да я свалят оттам, където са я извисили хората, които държат на нея. Най-много се огорчила от обстоятелството, че сплетниците превърнали детето й в монета за размяна.

Припомняме, че съвсем наскоро завърши делото за попечителство над малкия Валери, което приключи не според очакванията на Алисия. Първоначално тя бе поискала от футболиста издръжка от 20 бона на месец и 300 000 лева на банкова сметка. Магистратите обаче присъдиха месечна издръжка за малкия от 2 000 лева и правото да се вижда с баща си за по седмица всеки месец, като през летния сезон ще може да изкара до 20 дни без прекъсване в компанията на големия Валери.

Алисия – Той не е за мен:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *