Валери Божинов спечели делото срещу Алисия

Валери спечели делото срещу Алисия

Валери Божинов очаквано спечели делото срещу Алисия, в което се реши кой колко ще плаща и как ще гледа техния син. Магистратите се произнесоха, че футболистът ще трябва да брои ежемесечна издръжка от 2 000 лева и ще има право да гледа детето по една седмица всеки месец. Освен това, през летния сезон малкият Валери ще може да стои 20 дни без прекъсване при баща си, както и да се вижда с новата му съпруга Николета Лозанова.

Адвокатите на Божинов споделиха, че според тях съдебното решение е напълно справедливо. Те допълниха, че правата върху детето се преписват на Алисия, а месечната издръжка на малкия, е съвсем в границите на разумното и ще осигури отличен живот за синчето, въпреки че няма да стигне за разточителните глезотии на майка му.

Футболистът успя да срита бившата в кокалчетата

Запознати припомниха, че първоначално исканията на фолк звездата Алисия граничеха с лудост. Тя поиска да и бъдат преведени 150 000 евро в банковата сметка, 20 000 лева месечна издръжка, почивки в луксозни курорти и семейният апартамент в ж-к „Изгрев”.

Валери и Алисия се разделиха през 2010- а година, след като се роди тяхното детенце. Първоначално играчът отричаше за връзките си с Николета Лозанова, но на по-късен етап те излязоха наяве. Валери дори написа открито писмо до жълтите медии, в което ги прикани да престанат с измислиците по адрес на певицата припомняйки, че все пак русокосата секс бомба е майка на детето му.

Виж видео:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *