Деси Слава в тежка депресия след провала на „Евровизия“

Фолк звездата Деси Слава изпадна в депресия след като остана втора на финала на „Евровизия“ . Певицата от няколко дена е с изключен телефон и се е затворила в жилището си в Пловдив. Близките й са силно притеснени за здравето й, тъй като не спира да плаче заради нелепата загуба на конкурса.

Деси Слава се надяваше най- после да блесне на европейската сцена с представянето си на „Евровизия“. Певицата посвети близо година на подготовката си за състезанието. Гласовитата блондинка финансира изцяло със свои средства цялото си представяне – от парите за композиторите до костюмите и прическата си. Говори се, че Деси похарчила над 50 000 лева, за да отвее конкуренцията на конкурса. И така вероятно щеше да стане, ако не беше организираното гласуване в ромските гета за Софи Маринова.

Бившата пайнерка трудно преглъща провалите, а напоследък все не й върви, коментират нейни познати. Певицата се провали шумно с

мащабният си проект за своя музикална телевизия, където вложи огромна сума пари. Деси Слава едва успя да се отърве от канала, като го продаде за доста по- малка сума от инвестираните средства.

После опитът й да се наложи на родната поп сцена също удари на камък. Под новия си артистичен псевдоним Дес, певицата реализира няколко клипа, които обаче минаха със съмнителен успех. Все пак, фолкаджийката постигна малка победа – успя да пробие в „Бг радио“ , които силно подкрепиха песента й за „Евровизия“. Певицата получи и няколко номинации за годишните награди на радио станцията, с което се превърна в първата чалга звезда с подобен успех.

От финала на „Евровизия“ насам обаче, от Деси Слава няма ни вест, ни кост. Певицата си тръгна посърнала от НДК и дори не поздрави победителката Софи за победата. Дори близкият й приятел Азис не знае какво се случва с нея, въпреки че преди са си звънели по няколко пъти на ден. Костинбродския славей дори отишъл до апартамента й в Пловдив, след като няколко дена не отговорила на обажданията му. Уви, певицата не му отворила.

Представянето на Деси Слава от финала на „Евровизия“. ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *