Дълга коса с гъст бретон – хит прическа за пролет 2012

Тайра Банкс също е заложила на бретона

Дългият и гъст бретон в комбинация с дълги прави или леко романтично начупени кичури отново ще са актуални тази пролет. Световните модни диктатури отново заложиха на дългия гъст бретон, който придава тайнственост и приятна загадъчност на погледа на секси притежателките му. И този сезон няма да сгрешите, ако се доверите на класиката в жанра плътен бретон и дълга коса хем ще сте модерни и в тон с тенденциите, хем ще сте улеснени, що се отнася до поддръжката на прическата ви.

На актуалната прическа е заложила и Николета лозанова

Плътният бретон има още едно преимущество, ако сте над 35 години, той умело ще прикрие някои от белезите на възрастта, а ко сте по  -млада ще  придаде много по – младежки и изчистен вид на визията ви.

Всъщност тази прическа е предпочетена към този момент  както от световноизвестните знаменитости  Тайра Банкс и Дженифър Лопес, така и от нашенските звезди и съпернички Николета Лозанова и Алисия.  Ако се доверите на предложението на модните диктатури,  освен че ще сте актуални,  ще придадете лека загадъчна мистериозност на лицето си, но и изящна царственост.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *