Канят Ивайло Караньотов във “ВИП Брадър”

Аня Пенчева с любимия Ивайло и двете си деца - Петя Дикова и Ангел Караньотов

  Мъжът на Аня Пенчева – бившият лекоатлет Ивайло Караньотов, е мечтата на продуцентите на шоуто от Old School.

Той би се превърнал в безспорен лидер на съквартирантите, който ще внася справедливост във всяка една ситуация, смятат от екипа на предаването.

Зрителите помнят как Ивайло се намеси в грандиозния скандал между жена си и Ивайла Бакалова при предишно издание на шоуто. Тогава двете хубавици се хванаха за гушите. Актрисата постави под съмнение ценностите на брюнетката, тя пък скочи срещу характера на Пенчева.

Ивайло потуши разправията и извади Аня от Къщата, като предизвика всеобщи симпатии заради способността си да овладее ситуацията, както би трябвало да постъпи всеки мъж.

Ивайло, който се грижи за спортната кариера и на сина им Ангел, демонстрира за втори път мъжкарство, след като детето му нахлу с мотор в столичен мол.

Той се появи заедно с Ачо в тв студио където синът му се извини за безразсъдната си постъпка. „Не моля за милост, Ангел ще си понесе отговорността.

Винаги съм му казвал, че всяка беля, която направи, ще бъде много по-неприятна, защото е дете на известни родители“, каза Ивайло.

Караньотов обаче, едва ли ще се съгласи да влезе в Къщата, дори да му бъдат предложени най-примамливите финансови условия.

Причината е, че съпругата му и досега не може да се възстанови от позорните разправии, в които се включи в Къщата. След участието й във „Вип Брадър“ кариерата й продължи, но тя така и не можа да се отърве от чувството, че присъствието й в шоуто е било фатална грешка.

Продуцентите си дават сметка, че привличането на Ивайло ще си остане за тях непостижима мечта. Затова упорито търсят друг известен мъж, които да поеме Лидерските функции в Къщата, в която без съмнение ще избухнат всевъзможни конфликти най-малкото заради сблъсъка на известни хора с различни характери и претенции. Едва ли от екипа ще се откажат от възможността да вкарат хора, които не се долюбват и извън Къщата.

Тя със сигурност ще се превърне в арена за разрешаването на житейски противоречия.

От сега е сигурно, че в поредния „Вип Брадър“ ще има една или няколко от
най-прославените Златки.

Няма съмнение, че техни съквартиранти ще бъдат и някои от най-изявените им опоненти.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *