Кои известни персони влизат във ВИП Брадър-4! – виж тук

Николета поискала 200 хилядарки за да влезе в къщата на "Биг Брадър "

 От няколко месеца насам най-горещият въпрос в родния хайлайф е кои ще са следващите, които ще влязат в Къщата на ВИП Брадър. Четвъртият сезон на риалитито с известните българи стартира чак наесен, но вече буни духовете в шоубизнеса със скандалния си избор на участници. Със сигурност както в последните години и през тази продуцентите ще се опитат да привлекат най-нашумелите двойки и да ги вкарат в Къщата срещу огромни хонорари. Рейтингът пък отсега е гарантиран от интригите, които звездите ще си завъртят едни на други.

Най-обсъждан очаквано е прочутият секс триъгълник в последните 2 години Алисия – Валери Божинов – Николета. Новината, че Валери и Николета ще са сред първите, които ще влязат в Къщата на шоуто, отсега кара публиката да настръхва от възбуда. Дори да не влезе в предаването Алисия, панаирът между бивши и настоящи любовници на Валери обещава да е епичен и да дава поводи за клюки и кавги дълги месеци след края на шоуто.

Ирина Флорин също се очаква да гастролира в шоуто

Според източници Николета е поискала невъзможните 200 000 лева хонорар от продуцентите. В момента текат пазарлъците, но красавицата била категорична, че няма да отстъпи от цената си.

Друга спрягана троица с не по-малко скандална слава са победителките в един от предишните формати на „Биг Брадър“ – тризначките. Благоевградчанките Вяра, Надежда и Любов се опитаха безуспешно да пробият в шоубизнеса, развявайки природните си дадености. След като не успяха да се вредят със собствено предаване, вестникарска колонка или участие в сериал, фурните профукаха бързо печалбата си от шоуто. Момичетата решиха да търсят късмета си в чужбина, но и тази идея не проработи. Сега финансовото положение на благоевградчанките е доста по-тежко отколкото преди години, когато влязоха в Къщата. Благоевградчанките свикнаха на висок жизнен стандарт, който трудно поддържат, без да работят, но още не са се отказали от своя пробив. Вяра, Надежда и Любов напират отново да изгреят на екран този път във „ВИП Брадър“ и ако не успеят да спечелят наградата, то поне да напомнят за съществуването си на богати благодетели.

Ванко1 поискал 30 бона в аванс

Не по-малко любопитно ще бъде и евентуалното участие на певицата Ирина Флорин във воайорското шоу. За личния живот на тъмнокосата блондинка се знае много малко, но пък все пикантни неща. Името й непрекъснато се върти около връзките й с известни и заможни мъже. Изпълнителката на „Цвят лилав“ пък наскоро предизвика скандал, като се появи на страниците на в. „Всеки ден“ без горнище. Певицата успя да шокира със свободното си поведение, след като реши да се пече по монокини на плаж на родното Черноморие. Външният й вид обаче може само да покачи акциите й, ако реши да заложи на голотата си и в Къщата.

Не по-малко скандално ще е участието и на друга колоритна девойка със склонност да показва прелестите си – топлес диджейката Симона Атанасова. Девойката е известна със своите стриптийз изпълнения по време на музикалните си участия в различни клубове из страната и вече има доста голям брой фенове сред младежите. Хубавицата се подвизава под името Джейн Хъски и е едно от протежетата на рапъра Криско.

Сашка Васева пищна и евтина

Двамата дори участваха заедно в „Шоуто на Слави“ и сексапилната блондинка остана само по лепенки пред погледа на учиндолския водещ. Трифонов загуби ума и дума от представлението, което Симона му спретна и дори заеквайки изрази своето съжаление, че тя е прикрила прелестите си с пеперудки.

Научихме, че се водят преговори и с рапъра Ванко 1. Той бил готов да влезе в Къщата срещу 30 000 лева. Изричното му условие обаче било да получи хонорара си авансово.

Сред спряганите имена е и това на Сашка Васева. Дупнишката Мадона почти сигурно ще влезе в шоуто, при това срещу символичен хонорар. Продуцентите осъзнавали, че славата й е попреминала, но пък неминуемо ще е атракция за зрителите. Питане било отправено и към залязлата фолкпевица Пепа Секса, прочула се с циничния си език. Тя била резервен вариант, в случай че Сашка откаже.

Имало отправена оферта и към Кичка Бодурова. Естрадната звезда обаче засега отказвала, тъй като си има бизнес в Америка. Имало питане и към бозукарката на Ивана – Стояна, но тя изобщо не искала да се показва на екран.

Междувременно в медийните среди упорито се обсъжда клюката, че продуцентът Нико Тупарев се е скарал със съдружника си Ники Николов заради пари. Николов е неговата дясна ръка и „мозъкът“ на риалити шоуто, така че, ако двамата не се помирят, със сигурност шоуто ще пострада. От Нова телевизия били категорични, че ще поверят „ВИП Брадър“ на продуцентската компания само ако продуцентите се помирят.

Венета Харизанова

Венета Харизанова също се бута в къщата

Освен дългия списък с поканени да участват във „ВИП Брадър“ немалко популярни лица се възползваха от възможността да си направят реклама с приближаващото шоу. Така например наскоро манекенката Венета Харизанова се опита да поднови шума около пищната си особа, като сподели, че била канена за водеща в Италия. Напъните й бяха изтълкувани като опит на Венета отново да привлече вниманието на продуцентите, а защо не и да стане една от участничките в Къщата. Спекулациите за попфолк певеца Азис и неговото евентуално участие в риалитито също са поредният опит на екипа на шоуто да събуди интерес в зрителската аудитория. Засега обаче костинбродчанинът мълчи дали наистина е получил покана да се появи втори път на екран.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *