Емануела: Спала съм с мъже за пари

Емануела

Хубавата Емануела разкри поредни пикантни подробности около личния си живот. Този път фол певицата открито призна, че от време на време си хваща по някое богато гадже и спи с него единствено заради парите му.

Това стана по повод на вече бившия приятел на чалгарката Слави Транспорта, когото тя недвусмислено поруга и нарече „най-голям селянин”. Двамата имаха краткотрайна връзка, която бързо прекъсна, след като мъжът отрече да има каквото и да било с безскрупулната мома.

„Този няма какво да го разисквам. Това е най-големия селяндур, който съм срещала през живота си. С него нищо не беше истинско, а докато бяхме заедно, аз непрекъснато се търкалях и с други мъже” – разказва сладкогласната хубавица. Типично в неин стил уточнява, че докато били със Слави, сърцето и било отворено за почти всеки желаещ, а заварката с настоящия и приятел станала точно тогава. По нейните думи било напълно нормално, жена която е прекъснала дълга връзка, да се забавлява на воля и без ограничения.

Емануела

Емануела продължи да сипе огън и лед като се изфука, че новото и гадже е финансирало закупуването на чисто нов автомобил БМВ Хикс 5. Това я направило наистина щастлива, но не само заради стойността на скъпия подарък, а и защото вече си имала нов човек, който да угажда без ограничения на всичките й прищевки.

Преди около седмица, във въздуха се понесе мълва, че новата жертва на Емануела се казва Ники Стоянов и той от доста заможна столична фамилия. Преди да усети накъде духа вятърът, певицата дори се оплакала пред колежки, че Ники бил много мек към нея и това я разсипвало като жена.

Попитай за мен:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *