Калин Сърменов призна: Искам Ваня Цветкова в леглото!

Калин Сърменов се обясни в любов на колежката си от „Седем часа разлика” Ваня Цветкова в ефира на Би Ти Ви. Милото сподели, че е влюбен в актрисата от 20 години и се надява сценаристите на сериала да я вкарат в леглото му.

С шеговит тон, актьорът заяви, че не му харесва да се кара постоянно на екрана с Ваня Цветкова. Сърменов призна, че постоянно се моли на сценаристите да направят любовни сцени между него и колежката му, за да може да се озове в кревата му. Хилейки се заговорнически, актьорът се изцепи, че без да се колебае би избягал с Ваня Цветкова, а изобщо нямало да се противи.

Тази снимка даде повод на слуховете за тайните чувства на Ваня Цветкова

Сърменов заяви дори, че му се обяснила в любов преди ефир.

Бъзиците на Милото предизвикаха бурен смях у колежката му. Ваня Цветкова не можеше да си поеме дъх, защото излиянията на Калин Сърменов не спираха. Актьорът заяви, че я познава от 20 години, въпреки че тя не си спомня. После пое внимателно ръката й и я засипа с целувки.

От известно време из пресата усилено се говори, че Ваня Цветкова е влюбена тайно в женения Калин Сърменов. Навярно Милото реши да се избъзика с клюките по адрес на колежката си. Двамата са станали близки приятели по време на снимките на „Седем часа  разлика” , което пък е дало повод да жълтите издания да сплетничат.

Иначе актьорите разказаха, че по време на най- големите студове, забегнали към по- топлите страни. Разбира се, не заедно. Ваня Цветкова отишла със своя приятелка до Гърция, а пък Калин Сърменов завел семейството си на почивка в Испания.

Калин Сърменов и Ваня Цветкова. ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Калин Сърменов призна: Искам Ваня Цветкова в леглото!"

  1. Petia Simeonova   12.01.2013 at 12:31

    Абе, вие прости ли сте или да??? Що пишете глупости??? От майтап не разбирате ли??? Само създавате интриги!!!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *