ДесиСлава подкупи Благо, за да бъде добър татко. Вижте какво направи:

Десислава дебелаФолкпевицата ДесиСлава  купи тузарски и доста  скъп автомобил на младото си гадже Благой Найденов и му направи снимка направо  пред колата.

След като приключи участието си в „Като две капки вода бременната  певица решила да похарчи всичките си пари за  17 години по-младия си любовник. Подаръкът си го бива –  Ауди S8 и си заслужава всяка похарчена стотинка. Боксьорът , който в момента е една от големите ни надежди в този спорт, тутакси се е похвали с подаръка в социалните мрежи. Той застана гордо до лъскавото возило и позира така, че да се видят всички екстри на колата. А те буквално са безброй.

Е, колата не излиза направо от завода, защото тогава щеше да струва майка си и баща си. Тя е ползвана от друг, който след като й се наситил, я шътнал на пазара. Познавачи обаче твърдят, че возилото е запазено, лъснато и прилича на ново. Освен това и цената си я бива – почти 160 000 лева.

На Деси обаче нищо не й се свиди, щом става дума за любимия мъж. Хонорарът  от „Като две капки вода“ не й стигнал и тя извадила от спестяванията си, за да доплати за играчката на четири колела.

Певицата е в петия месец и очаква с трепет детето на любимия си. За бременноста разбрала малко преди предаването и нямала как да откаже, но криела от публиката в какво деликатно състояние се намира.

Десислава колаСпоред хора от гилдията, тя се страхувала да не би Благо да я остави сама с бебе на ръце и го глезела по всякакъв начин, даже повече от сина си Майки. Засега мъжът до нея изглежда сериозен и въпреки младостта си, ще поеме грижите за детето, казал той на приятели.

Припомняме, че предишното гадже а Деси също беше силов спортист и много искаше певицата да му роди бебе. Тя обаче отказа да стори това, за да не й попречи на кариерата и със  Зарко се разделиха точно преди две години на Коледа.

Явно любовта й към Благо е по-силна, щом се реши да става майка, коментират във фолксредите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *