ДесиСлава все още е влюбена в Зарко, постоянно говори за него в къщата – видео

desislava-2

ДесиСлава все още има чувства към бившия си приятел Зарко. Певицата говори постоянно за ММА боецът, което направи силно впечатление на съквартирантите й.

В разговор с Борислав и Ваня Джаферович фолк звездата призна, че Зарко е бил нещо повече от поредното й гадже. Певицата постоянно хвали качествата му пред съквартирантите, постоянно им обяснява той как би направил нещо. Ваня Джаферович отбеляза, че Деси явно все още не е преодоляла раздялата им, след като говори толкова много за него.

Деси и Зарко
Деси и Зарко

Споменът за ММА боецът е толкова силен за фолк певицата, че тя дори говори за него в сегашно време, и го нарича „приятеля ми“, въпреки че са разделени от близо половин година. Деси призна, че й е рано да си търси друг мъж. А причината, която не посмя да изрече е, че все още е влюбена в 9- години по- младия от нея спортист.

Опитите на Борислав да флиртува с певицата удариха твърдо на камък, а ДесиСлава дори изпитва неприязън към отношението му. Плейбоят я посъветва да затвори тази страница от живота си и да се отвори към нови емоции. Деси му заяви обаче, че все още не е готова да го направи.

Певицата и ММА боецът се разделиха драматично преди няколко месеца.

Откровенията на Десислава за Зарко:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *