Десислава вади тлъста пачка, за да роди в лукс

desi-slava-gadje-1

Десислава е заделила сериозна сума, за да роди в реномирана АГ- клиника. Певицата вече е в шестия месец и наскоро обяви, че слиза от сцената.

Тя отсега си е резервирала вип- стая в известна столична частна болница. Помещението е уютно и обзаведено с всичко необходимо, така че да не липсват никакви удобства на родилката. Най- важното за Десислава е, че ще бъде далече от любопитни погледи и никой няма да я притеснява.

Фолк дивата ще постъпи в болницата седмица преди раждането. Тъй като е на 39 години, тя ще роди със секцио. Самата операция щяла да й струва 3000 лева. А престоят се заплащал отделно. Общата сума щяла да набъбне до 15 бона, издават запознати.
Десислава обаче не пести пари, за да бъде спокойно и сигурна, когато настъпи моментът да роди второто си дете.

desi-slava-bremenna-7

Фолк дивата работи усилено цяло лято, въпреки бременността и килограмите, които качи. Тя правеше по две участия на вечер, само и само да спечели достатъчно, за да посреща нуждите на бебето, когато се появи на бял свят. А също и да може да издържа сина си майки и гаджето си Благой.

През последния месец певицата дори започна все по- често да пее седнала, тъй като се изморяваше да стои на токчета.

Преди броени дни Десислава си взе довиждане с феновете и заяви, че ще завърне на сцената чак след година. Певицата няма да бърза да се връща на работа два- три месеца след раждането. Тя иска да се наслади на всяка минута с бебето, пък и да си върне фигурата, тъй като вече е качила доста килограми, а тепърва ще трупа още. За следващото лято обаче планира да е в топ форма и да започне отново с участията.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *