В първата си театрална роля Милица Гладнишка била мъж

Милица Гладнишка

  Победителката в четвъртия лайф на „Като две капки вода“ Милица Гладнишка реши да подари наградата си от 1000 лв. на приюта за бездомни кучета в Долни Богров. Така талантливата актриса си спечели фенове и сред защитниците на животните.

Освен това след напъхването си в кожата на Адел тя била затрупана с похвали от холандските продуценти на шоуто, тъй като то се прави по лиценз на „Ендемол“.

„Беше толкова добра, че в определени моменти имах чувството, че пее самата Адел казал Уил Кисдънк от „Ендемол“ на продуцента Маги Халваджиян.

Докато тя пееше, колегите й от сериала „Етажна собственост“ скандираха името й. В него Гладнишка играеше ролята на бившата гюлетласкачка Мими Драмбозова. Именно тази поредица я направи известна

Актрисата обаче сама се отказа от участие в нея през декември миналата година, за да се включи в „Като две капки вода“.

Хората, които обичат джаз и клубна музика, отдавна я познават от живите й участия в компанията на „Михаил Йосифов секстет“ и други приятели. Освен с музиката и актьорството тя се занимава с дублаж и озвучаване. Затова не се стряска от нищо.

Лицето й не трепна дори когато й се падна да се превъплъти в солиста на „Аеросмит“ Стивън Тайлър – таткото на актрисата Лив Тайлър. Гладнишка не само че е играла мъж, но това е била първата й роля – на Спиридон.

В кожата му влязла на 16-годишна възраст в читалището, където посещавала театрална школа. На представлението присъствали основно войници, доведени под строй на културно-масова дейност. Милица се спънала насред драматичното действие и ризата й се скъсала за радост на изтерзаните от скука войничета.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *