Деми Мур и Аштьн Къчър в люта битка за 10 млн. долара

Деми Мур и Аштьн още не са се разбрали за подялбата на парите си

  Аштьн Къчър и Деми Мур скоро няма да заровят томахавките. Двамата са се оплели в съдебна битка за 10 милиона долара. 50-годишната актриса претендира, че трябва да получи на всяка цена въпросната сума от бившия си мъж.

Някогашният семеен тандем, който обяви раздялата си през ноември 2011 г., все още няма официален развод. Причината за това е, че Деми и Аштън не могат да се договорят за подялбата на имуществото си.

Г-жа Мур не иска да върне свободата на екссъпруга си, докато той не й изплати 10-те милиона долара обезщетение. Актрисата е убедена, че Къчър е нямало да бъде толкова богат, колкото е днес, без нейните връзки в Холивуд.

Докато бяха влюбени

Аштън наистина признава, че се възползвал от славата й като инвестирал във фонд с Мадона, мениджъра й Гай Озиъри и милиардера Рон Бъркли. С тях той се запознал покрай Деми. Затова и днес тя иска комисиона, че ги е свързала.

Това обаче не са единствените пари, за които бившите съпрузи спорят. Актрисата не е готова да се лиши и от средства за издръжка. Тя иска Аштън да й плаща всеки месец тлъста сума, а ако той не склони, няма да го остави да се венчае за Мила Кунис.

„Всичко това е само предлог да го държи в подчинение. Деми има повече пари от бившия см мъж и не й трябват още милиони. Нейното желание е да му причини болка и да го накаже за изневерите му“, разкриват близки до звездата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *