Асдис Ран се разведе!

Асдис Ран

Асдис Ран съобщи официално за развода със своя съпруг Гардар Гунлаугсон. Това стана чрез отворено писмо до медиите, в което платиненорусата красавица се извинява, че преди време отрече слуха за раздялата с бившия състезател на ЦСКА. Тя обясни това с желанието да спести неприятности и тревоги на техните деца и помоли пресата да бъде по-милостива в следващите няколко дни.

Асдис, която напоследък стана известна най-вече с гърмящия си силикон направи и кратко резюме на връзката си с изритания от нея футболист Гардар.

„Заедно бяхме доста дълго време – бракът ни продължи горе-долу десет години. Разбирахме се, изпитвахме уважение и симпатия един към друг, даже в някои моменти между нас съществуваше истинска любов. Просто, нещата се развиха по друг начин и вече поемаме в различни посоки. Със сигурност ще си останем приятели, а раздялата след толкова дълга връзка е изключително тежка”

Родни зевзеци коментираха, че на Гардар му е било необходимо доста време, за да се усети какви ги върши пред очите му Асдис. Дълго време за сексуалните й умения се носеха легенди, които подлуждаваха голяма част от мъжете в България. Съвсем до скоро беше публична тайна, че исланката е лесно достъпна, но срещу скромната сума от 5 000 лева.

Асдис Ран

В свое изказване по телевизията, Асдис хвърли поредната бомба като съобщи, че майка й се е разболяла от рак на гърдата след като си монтирала изкуствени цици от гърмящия силикон на френската фирма „Поли имплант”.  Русокосата прелест допълни, проблемите се появили след операцията, но не може да гарантира, че именно имплантите са причинители на болестта. По този повод тя каза:

„Повече от 500 исландки са станали невинни жертви на „Поли имплант”. На майка ми лекарите поставиха диагноза „рак на гърдата”, но не мога да заявя категорично, че френският силикон е виновен за това”

Исландката наистина е секси:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *