Диана Любенова се опъна за филм

 

Диана Любенова за пореден път отвя конкуренцията с безупречен външен вид

Звездата от попрашясалия вече сериал „Забранена любов“, който се излъчваше по Нова тв,   Диана Любенова  изглежда не може да изостане  от модата в последно време всички застаряващи  хай лайф знаменитости да опъват бръчки и съответно да се подмладят с поне 10 годинки.  Диана Любенова която в последно време се подвизава повече като водеща, отколкото като актриса явно много се е зарадвала, че някой се е решил да и повери и на нея роля в български филм,  и  е решила  да се шлифова за премиерата на  новата комедия с нейно участие  „Корпус за бързо реагиране“.

Диана в компанията на колегите си от филма " Корпус за бързо реагиране"

Усилията на водещата на „Секс игри, ах“ не останаха незабелязани и всички  на събитието ахнаха при вида на  Диана Любенова,   по която явно бе играл скалпела. Всъщност Диана Любенова за разлика от други вип особи, които вече се възползваха от новостите в медицината никога не е криела, че когато усети, че има нужда от освежаване,  с удоволствие ще се възползва от услугите на някой виден специалист в областта.

Изглежда моментът за Диана Любенова е настъпил  и резултатите при нея за разлика от на други светски особи са  завидно добри.

Поразителната прилика между Диана Любенова и родената в Холандия актриса Фамке Янсен!  ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *