Мира Добрева: Нижех тютюн по 12 часа на ден

Меланхоличната физиономия на Мира Добрева е само маска, злословят нейни колежки от БНТ. Тв водещата не е сред най- обичаните персони в държавната телевизия. Мнозина завиждат на щастливия й брак с режисьора Жоро Торнев и успехите й на екрана. И макар сега да живее като принцеса, Мира е имала доста трудно детство.

Миловидната водеща става стръвница, когато трябва да брани съпруга си от набезите на напористи млади журналистки в БНТ, шушукат колегите й. Да съблазнят известния режисьор Жоро Торнев, се вижда най- лесният начин за много старлетки да пробият в националната телевизия. Мира на няколко пъти дори е вдигала люти скандали на младите хиени. Макар и да се опитва да го скрие, Добрева е болезнено ревнива. Красивата водеща се старае да не издава слабостите си. Но всички в БНТ знаят, че ако искат да засегнат съпругата на Жоро Торнев, трябва да я жегнат на тема произход. Мира Добрева винаги спокойно отговаря на въпросите, свързани с детството си в родния Златоград, но вътрешно страда, когато й се подиграват зад гърба, разкриват близките й приятели.

Водещата има всички комплекси на момичето, израснало в дълбоката провинция. Още от дете, Мира е свикнала на усилен труд, за да помага на родителите си. През летните ваканции вместо да играе на воля, бъдещата ти ви звезда нижела тютюн по 12 часа на ден редом с възрастните от семейството. Трудният живот обаче не успява да смачка хубавицата, а я амбицира

Жоро Торнев е голямата любов на Мира

още повече да се изучи и да пробие в големия град.

Първоначално Мира записва педагогика в университета в Смолян, но скоро разбира, че е по- добре да замине да учи в София. Добрева записва човешки ресурси в УНСС. В столицата, красавицата бързо е споходена от любовта. Запознава се с асансьорния монтьор Веско и само след няколко месеца сключват брак. Малко по- късно се ражда и дъщеря им Лора. Амбициите на Добрева да стане ти ви звезда обаче не срещат разбиране у мъжа й. След седем години щастлив семеен живот, двамата се развеждат.

Не след дълго, Мира е наета като репортерка в Нова телевизия. Красотата и хъса на Добрева обаче започват да дразнят колежките й. Зложелателки започват да пускат гнусни слухове зад гърба й и се стараят да я смачкат психически. Въпреки трудностите, Мира успява да се пребори и става водеща на централните новини. Стресът от постоянния тормоз, на който е подложена, обаче оказва влияние. Добрева е до толкова отвратена от интригите и номерата, че решава да се откаже от работата в телевизията.

След кратка почивка от медийната среда, Мира решава да се пробва в БНТ. Добрева е назначена за водеща на новините. След няколко неуспешни връзки със свои колеги, Мира се запознава с Жоро Торнев. Двамата се влюбват от пръв поглед. Следва и сватба. Двамата имат едно общо дете – малкия Жорко. Втората бременност на Мира обаче завършва трагично – водещата губи бебето. Добрева признава, че това е бил най- тежкият удар в живота й, но съпругът и близките й успяват да я измъкнат от тежката депресия.

След няколкогодишно отсъствие от БНТ, преди половин година Мира Добрева започна свое собствено сутрешно предаване.
Мира Добрева разказва за майчинството. ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

9 Отговора за "Мира Добрева: Нижех тютюн по 12 часа на ден"

  1. онзи   23.02.2012 at 14:16

    Помаците и помакините живеят тежък живот, но са добри и достойни хора.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *