Антония Петрова празнува! Най- после се разведе с Бередин! Подробности:

Антония мисДелото за развода на Антония Петрова най-после приключи и вече официално не е госпожа Бередин. 

Тя вече е свободна и законно разведена жена и е извън себе си от щастие. Дори се явила миналата седмица в съдебната зала за последното заседание.

Перничанката подписала всички документи и сега вече съвсем спокойно се радва на щастието с новия си любим Николай. Освен свободата си, тя получава и доста сериозна сума от милионите на руснака, част от която смята да изхарчи просто за удоволствие. И да се самообезвъзмезди за преживените години съвместен живот с вечно пияния си бивш съпруг.

Първата й крачка като свободна жена била отново към райските плажове на Гърция. Тя отворила широко кесията и поела изцяло разноските по скъпарската почивка, на която завела новия си любим – бизнесмена Николай. Идилията между двамата продължава и те се държат като влюбени гълъбчета. Дори мислят вече за брак и бебета, но Мис България иска първо да се наслади на дълго чаканото си моминство. Антония АлександърДвамата с Николай смятат да поизчакат, да се уверят в любовта си и чак след това да надянат отново брачните окови.

Не е ясно колко пари е получила Петрова, но сумата не била никак малка.

И докато тя се радва и празнува, Бередин пие от сутрин до здрач. Обикаля най-известните софийски заведения и се налива като донски казак. Не е ясно за любовта ли страда, или за изгубените пари от банковата си сметка, но негови познати твърдят, че все по-често го срещали да се скита пиян по софийските улици.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *