Вижте къде Антония Петрова се гушка с новото си гадже!

Антония Петрова нов домСутрешно фрапе в джакузито край зелената добре окосена морава, следобедна чаша марково шампанско до  изкуственото езерце с лилии и невероятно красива гледка към София.

Това е новото място, в което живее Антония Петрова и само част от лукса, който новият й мъж  й е подсигурил. Самата миска се похвали с невероятните си придобивки, а какво още крият вътрешните потайности в новия й дом, все още никой не знае. Известно е само, че разполага с няколко спални и бани, сауна, джакузи.

Красавицата  вече се е преместила да живее при тайнствения бизнесмен  Николай, но този път не го афишира, а го пази в тайна от папараците.  И ако някой досега си мислеше, че Бередин й осигуряваше лукс, то се оказа, че направо са си живяли повече от скромно на фона на суперлукса, в който сега бившата съпруга се утешава.

Непристъпният  палат на богаташа се намира извън душна и прашна София, но на 20 километра от столицата. Влюбените гълбчета се наслаждават на спокойствието и тишината на природата, чистия въздух и голямата си любов и всяка вечер се любуват на залеза.

Антония БерединЕстествено в дните, в които са в България, защото много често пътуват до далечни дестинации, а те много често отмарят в най-скъпите курорти. Наскоро се върнаха от Атон, а през юли плануват круиз.

Антония също не е бедна и получи огромна сума след развода си с руския милионер Бередин. В момента тя е спряла да работи и изцяло се наслаждава на свободата и любовта си.

В светските среди се шушука, че тя и Николай планират сватба, но изчакват да мине прилично време след развода. Затова сега просто са се отдали един на друг и не мислят за нищо сериозно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *