Алекс Раева: Ах, как искам да си имам бебенце!

Алекс Раева

Бившата певица на Слави Трифонов и настояща участничка в сериала „7 часа разлика” Алекс Раева, цъфна на купона по случай рождения ден на продуцента Маги Халваджиян с по – изобилни форми откогато и да било. Това веднага породи клюки, че е бременна от приятеля си Дончо, който не се отлепяше от нея през цялото време.

Певицата отрече слуха, но заяви че наистина иска до края на тази календарна година да зачене, защото навлизала във възраст и все още си няма собствен наследник. Тя коментира слуховете с лека ирония като заяви, че медиите циклично я забърквали в неверни клюки.

Алекс Раева

„Сякаш съм попаднала в някакъв омагьосан цикъл. През определени интервали от време в пресата за мен се появяват странни сведения и аз съм последната, която ги научава. В момента не съм бременна, но наистина бих искала да се сдобия с рожба в скоро време” – споделя сладкогласната Алекс.

Пред нея обаче стои сериозен проблем и той е, че ако надуе коремчето най-вероятно ще трябва да прекрати участието си в чедото на Любен Дилов – син „7 часа разлика”. Участници от екипа на сериала твърдят, че Алекс упорито разпитвала дали не може да се пренапише сценарият и героинята й да забременее, ако това се случи и с нея в реалния живот. Още повече, че след раждането на бебето щяла да печели двоен хонорар, защото нямало да го снима във филма, ако и то не получи своето.

Преди време също се дочу, че певицата е забременяла. Това стана по време на връзката й с бизнесмена Камен Атов. Тогава Раева отново беше повече от разкошна жена, но причина за това се оказа непрекъснатият тормоз, който й налагал тогавашният годеник. След края на аферата си с него, Алекс се понапъна и свали излишните килограми.

Семейно:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *