Стефан Данаилов имал извънбрачна дъщеря

Стефан Данаилов

Стефан Данаилов имал и извънбрачна дъщеря. Слухове за това плъзнаха, след като актрисата Живка Пенева направи прочувствено разкритие в телевизионно интервю. Пред камерите тя заяви, че нейната дъщеря е рожба на изпепеляващата й любов с човек от бранша. Когато разбрала, че е бременна, той все още не бил толкова известен. След време обаче заел много голям пост в държавния апарат и станал още по – популярен сред населението.

Пенева не поиска да разбули тайната около мистичния баща на детето си, защото не желаела да подражава на друга известна актриса, която дошла от САЩ и разказала кой е бащата на извънбрачният й син. Това изказване на Живка бе прието като намек към сина на Данаилов Владимир, когото той официално призна за свое дете и майка му Ирен Кривошиева.

Стефан Данаилов и Аня Пенчева

След интервюто в актьорските среди усилено се заговори, че баща на дъщерята на Живка Пенева най-вероятно е Ламбо. Запознати припомниха, че отдавна се мълви с половин уста, че освен мъжко чедо Данаилов има и щерка, която е на около 30 години и се казва Александра.

Живка Пенева стана известна преди години с участието си в култовия бг филм „Оркестър без име”, където изигра ролята на послушната съпруга Пепи, която неуморно носеше бира на мъжа си и следваше всяка негова прищявка. Днес дъщерята на актрисата е на 30 години и е изградила успешна кариера далеко от България. Била много интелигентна и дори можела да говори свободно четири езика.

Интервю със синът на Ламбо – Владимир:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...