Нова Телевизия мачка по рейтинг всички конкуренти!

Нова Телевизия

Тази година Нова Телевизия стартира повече от успешно своя нов сезон. Съвсем очаквано рейтигните показаха смазващо предимство на тази телевизия пред конкурентите си.

Първа за това заговори Венета Райкова. Горещата блондинка сподели радостта си от високите рейтинги на своя фейсбук. Още от началото на новия сезон “Горещо” се радва на все по-засилен зрителски интерес.

Това предизвика блондинката да се изфука с резултатите пред своите фенове и всеки, който влезе във фейса й. Тя е постнала, че много се радва, когато стане сутрин и погледне пощата си.

БТВ

Там вижда, че Нова Телевизия бие БТВ по рейтинг и по пазарен дял и благодари на зрителите, че снощи са гледали тази телевизия пред останалите. Естествено почитателите й веднага почнаха да постват поздрави и пожелания за още по-силни творчески упехи.

Заради новите предавания и умелото програмиране, НоваТелевизия е едни гърди пред БТВ и на светлинни години от държавната телевизия и 7ДНИ ТВ. За да преодолее рейтинговото изоставане, БТВ се готви да стартира ново танцувално шоу под шапкатата на световен формат. Да видим дали ще успеят да се върнат в сърцата на зрителите?
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/JB9Y-PYSxiI

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *