Мика Стоичкова с шоу по TV7

Михаела Стоичкова
Михаела Стоичкова

  “На 25 с Мика“ е първото авторско предаване на една от дъщерите на Христо Стоичков – Мика, което стартира през октомври по ТВ7. В него амбициозната наследничка на най-прославения български футболист ще прави тв портрети на известни българи.

Сценарният ход е приятели на знаменитостите да разказват какви са били на 25 години. Самата Мика е на 25 и очевидно продуцентите от Dream Team имат за цел да сблъскат мечтите и илюзиите на хората днес и на тези, които са били на 25 преди десетилетия.

Шоуто до известна степен ще прилича на „Търси се…“ по Би Ти Ви, но ще е по-различно, защото ще се правят паралели между поколенията, което е и своеобразно социологическо проучване, смятат зрителите.

Любен Дилов-син
Любен Дилов-син

„Мика става все по-симпатична на публиката, защото за разлика от децата на различни знаменитости, не разчита на славата на баща си, а иска да докаже, че има качества да свети със собствена, а не с отразена светлина. Тя вече натрупа опит в предаването на Росен Петров „Нека говорят“, ще има дебют и като актриса в сериал по сценарий на Любо Дилов по ТВ7. Повечето от наследниците на прочутите обикалят заведенията, замъгляват се с дрога и очакват поредната месечна вноска от близките си. За разлика от тях Мика се опитва да направи собствена кариера“, коментират зрители.

Според повечето от тях у Мика е заложен спортният хъс на баща й, който му помогна да спечели дори „Златната топка“. В едно от първите издания на новото шоу тя ще разкрие неподозирани епизоди от живота на Любен Дилов-син. Той е бил на 25 години точно през 1989 година, когато Тодор Живков пада и неочаквано за всички българи се сменя политическата система в България. Точно тогава синът на най-известния български писател фантаст се превръща в идеолог на студентското предаване „Ку-ку“, което извършва революция в ефира. Тогава за първи път шоуто иронизира българските политици и дори прави провокации, най-известната от които е, че в АЕЦ „Козлодуй“ е станала фатална авария.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *