Албена Вулева слиза от ефир

Албена Вулева отстъпва мястото си на водеща в "Панаир на суетата"

Една от най-  мразените водещи  за радост на светските особи у нас вече няма да ги трови с хапливите си коментари и подигравателни изцепки от ефира на Тв7. Скандалната телевизионерка   Албена Вулева  обаче същевременно няма намерение и съвсем да отдаде кокала на някой млад нахалник, който да я измести от  предаването  „ Панаир на суетата”, а смята да диктува правилата на играта зад кадър.

Скандалната Албена Вулева ще става примерна правистка...

Причината Албена Вулева да отстъпи мястото си на водещ е, че тя най – накрая е успяла да се дипломира и отскоро вече е правист. Устатницата преди броени дни се изфука, че съвсем скоро дори е първото й дело. Албенчето е загряло, че скандалното и амплоа никак няма да върви ръка за ръка с кариерата на правист,  на която тя искрено се надява.

Албена Вулева издаде още,  че „Панаир на суетата” е в кратък отпуск най – вероятното, докато новата светска хиена успее да овладее стила на предшественицата си.  Самите продуценти на клюкарското издание пък побързаха да се похвалят, че новият водещ е много популярен и според тях бързо ще поеме подобаващо щафетата от Албена Вулева, а всички зрители ще могат да го видят отново в ефира на Тв7 до 2 – 3 седмици.

Албена Вулева вече няма да се подвизава в ефира на тв7!  ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Албена Вулева слиза от ефир"

  1. 1   30.11.2022 at 13:47

    555

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *