Котарака Сталийски изостави Николай Бареков, защото скочил на Бойко Борисов

Александър Сталински
Александър Сталински

Партията на Николай Бареков „България без цензура“, която по собствените му думи стартира като граждански и медиен проект, ще бъде продуцирана от фирмата No Frame Media, съобщи водещият на официалната пресконференция, на която представи проекта си.

Светкавично след това стана ясно, че Емил Кошлуков, който досега оглавяваше компанията, напуска шефския стол, но остава водещ на своето предаване по ТВ7, което се прави от същата продуцентска компания.

Любопитното е, че No Frame Media е фирма, зад която стои Вили Сечкова. Момичето, което навремето разнасяше табелки в предаването на Иван и Андрей „Сблъсък“, е съпруга на един от най-близките приятели на Борисов – Александър Сталински. Синът на бившия военен министър е сред тар-торите на кръга „Котараците“, който бе особено облагодетелстван при управлението на ГЕРБ. Твърди се, че бизнес интереси свързват Сталийски-младши с шефа на Корпоративна търговска банка Цветан Василев.

Нешка Робева  и Деси Добрева са част от арт програмата на Бареков
Нешка Робева и Деси Добрева са част от арт програмата на Бареков

Подкрепата, която политическият проект на Бареков получава от No Frame Media, e неочаквана, тъй като телевизионният журналист от яростен привърженик на Борисов се превърна в един от най-върлите му врагове. Двамата не спират да си нанасят публично обиди, а Бареков постоянно сезира прокуратурата за нередности в управлението през последните 4 години.

Според отлично информирани източници Александър Сталийски, който е осигурявал финансирането на No Frame Media, се е оттеглил от компанията, а Вили Сечкова продължава да я оглавява само формално. В най-скоро време тя също щяла да обяви своето напускане. Така синът на бившия военен министър доказал лоялността си към Борисов, с когото през последните години обсъждаха важни бизнес проекти, докато играеха карти.

„България без цензура“ ще бъде подкрепена и от Нешка Робева и нейния ансамбъл. Най-прославената треньорка по художествена гимнастика никога не е крила левите си убеждения, макар че бе един от критиците на партията през последните години.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *