Фидел Кастро правил с*кс с три известни българки! Виж кои са те!

Фидел Кастро

  Фидел Кастро бил същински бройкаджия на младини, пишат изследователи на живота и делото му. Понякога легендарният кубински вожд въртял по три жени едновременно. Всяка от любовниците си карал да се чувства специална и посаждал в нея надеждата, че ще я направи своя съпруга. Под венчилото обаче Фидел Ел Команданте минал само веднъж, и то още преди да оглави Острова на свободата.

Първата си и единствена съпруга Фидел свалил в университета, в който следвал право. Изгората му Мирта Диас Баларт била студентка по философия. Двамата сключили брак на 12 октомври 1948-а -няколко месеца след запознанството им. Заминали на дълъг меден месец в Щатите, а година по-късно се родило единственото им дете – Фиделито.

Бракът просъществувал до 1954 г. За разпада на семейството има няколко версии. Според едната Кастро се ядосал на жена си по времето, когато лежал в затвора по политически причини. Зад решетките научил, че за да се издържа, половинката му вземала по 100 долара месечна помощ от режима на Батиста. Същият този Батиста, срещу чиято власт се борел яростно Фидел и когото през 1959-а свалил с революция. „Кастро не можа да преглътне, че съпругата му се е продала на най-омразния му враг“, споделяли са в миналото сподвижници на брадатия кубински ръководител.

Друга версия за развода гласи, че още преди да попадне в пандиза, Ел Команданте започнал да кръшка, на съпругата си със страстната си сънародничка Нати Ревуелта. Той дотолкова хлътнал по нея, че пожелал да напусне официалната си половинка и да създаде ново семейство.

През 1955 г., вече разведен и освободен от затвора, революционерът поискал ръката на любимата си. „Ще заминем за Мексико и що се оженим“, заявил Фидел на Нати. Тя обаче отказала да го последва зад граница и се разминала с венчалната халка. Сеньората била бременна от бъдещия държавен глава, но избрала да роди и отгледа детето си на родна земя. Така на връзката й с Кастро бил сложен край.

През 1956 г., докато бил в Мексико, Ел Команданте се влюбил за пореден път. Главата му завъртяла 18-годишната местна девойка Исабел. На нея Фидел също й предложил брак. Дори поискал благословията на родителите й. И я получил. Исабел тръгнала да си избира булчинска рокля, но такава всъщност не й била нужна. Кастро се фокусирал изцяло върху кубинската си революция и започнал да крои планове как ще нахлуе в родината си. Приятелката му го умолявала да се откаже и да остане в Мексико, но той нe щял и да чуе. В резултат в отношенията им настъпил разрив.

Някои биографи на Ел Команданте подозират, че той никога не е обичал истински Исабел. Хванал се с нея като реакция на новината, че първата му и единствена съпруга Мирта ще се жени за заможен бизнесмен.

Йорданка Христова

Завърнал се в Куба, Фидел се установил в балкана. От планината готвел последната си офанзива за свалянето на Батиста. Тогава срещнал Селиа Санчес – докторска щерка. С нея бил интимен от 1957-ма до 1980-а, когато тя починала от рак.

Никой не бива да си мисли, че през 23-те години, в които бил със Селия, Ел Команданте не е поглеждал други жени. Дори напротив! Още на втората година от връзката им той си хванал поредната млада любовница – 19-годишна гражданка на ГДР. Тя била дъщеря на капитан на източногермански кораб, акостирал на Острова на свободата. Мери първоначално отклонявала атаките на кубинския вожд, но после склонила да му стане гадже. В обкръжението си Кастро представял немкинята като своя телохранителка.

В същия този период Фидел имал и още една изгора. Американката Лидия Вексъл – Робъртсън омаяла Ел Команданте при негово посещение в Щатите. След първоначалното им ухажване, аспирантката по детска психиатрия се преселила в Хавана. Тя се надявала да стане първа дама на Куба, но с времето разбрала каква наивница е била. „Лидия научи, че Фидел има сериозни връзки и с други две жени и го заряза. По-късно се омъжи за човек от обкръжението му“, свидетелства пред US списание бивш сътрудник на Кастро.

Мария Гигова

Особено активен в интимните си отношения с жените кубинският лидер станал в средата на 60-те. В онези години той бил секс символ в оглавяваната от него държава и местните момичета се надпреварвали да се доберат до леглото му. А имало и чужденки, които Фидел дарявал с ласките си.

През 60-те с Кастро се запознала и естрадната ни певица Йорданка Христова. Тогава тя за пръв път посетила Острова на свободата с наша делегация и Ел Команданте останал очарован от гласа и визията й.

Дали двамата са имали романс, каквато мълва се носи от десетилетия, най-добре си знаят те самите. Факт е обаче, че Йорданка Христова отказва да опровергава този пикантен слух. Не коментира и кой го е пуснал да циркулира в общественото пространство. „Нека има митове! Фидел е невероятна личност, една от най-забележителните на XX век. Благодарение на него Куба не слиза от световните новини. А какви магнетични очи има…

Нешка Робева

Кафяви, прозрачни… факт е, че ние с него се познаваме. Но за подробности няма да говоря. По това си приличаме с Фидел – нищо не разказваме за личния си живот! Моята публика така и не разбра кога се омъжих, кога се разведох…“, споделяла е Данчето.

Дългогодишният първи съветник на Кастро по животновъдството Желяз Петев не знае дали Йорданка Христова и кубинският ръководител са били интимни. Твърди обаче, че Ел Команданте си е падал нескрито по други две нашенки – някогашните ни топ грации Мария Гигова и Нешка Робева. Те също минали през сърцето му, но упорито пазят в тайна емоциите си. Очевидци се кълнат, че са виждали Нешка в скута на Фидел по време на една от официалните делегации, а след тържествената част кубинецът се оттеглил в покоите си със славната гимнастичка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *