Константин Тренчев: Икономиката ни е унищожена!

предприятията тънят в разруха

Това откритие направи босът на КТ „Подкрепа“ пред Нова Телевизия.

Според доктора, парите се генерирали от работеща икономика, но нашата, с малки изключения била напълно ликвидирана на практика. Той посочи, че в държавата парите са изчерпани, като за това са виновни управляващите и най-вече „онзи, който отговаря за финансите”, явно визирайки финансист номер едно на Републиката – Симеон Дянков.

доктор Тренчев

Въпреки това, през последно време, заради изборите правителството се е впрегнало да търси средства, за да вдигне доходите на хората и да им направи добро впечатление.

В което няма нищо лошо, имайки предвид непрестанно скачащите цени и задаващата се страшна зима, коментира синдикалистът.

Въпреки това, той иска да се вдигне минималната заплата на 320 лева, а пенсиите на старите хора да се повишат с максимален процент.

Те са отворени за диалог с правителството и заедно с другите социални партньори очакват преговори с вицепремиера Симеон Дянков.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/h_6Q3fwKoAg

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Константин Тренчев: Икономиката ни е унищожена!"

  1. Страхил   01.10.2012 at 11:44

    Какво направиха профсъюзите колко цели постигнаха? Колко несправедливи закони забраниха? Едно време когато СДС бяха на власт правеха добрини, сега само взимат заплата. Защо така да тропнат по масата или ги е страх, че ще си загубят работата.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *