Отменят забраната за пушене в заведенията!

празни заведения

Притеснени от народното недоволство, предизвикано от техните безхаберни решения, народните избраници от квотата на ГЕРБ дават задна за пушенето.

Депутатите мислят да предложат връщане на стария режим за пушене на закрито. Така отново тютюнопушенето на закрити обществени места ще бъде позволено в обособените за целта помещения. Виждайки катастрофалните резултати от техните необосновани решения, депутатите от мнозинството мислят да внесат предложение за връщането на стария режим.

Това е поредният валс на управляващите с народа, една напред две назад, коментират хората. Дано поне се вразумят и си внесат това предложение, стискат палци ресторантьорите, защото оборотите на заведенията са паднали драстично след последното им решение.

Писна ни от експерименти, с нетърпение чакаме изборите, мърморят клиентите пушачи, зъзнейки навън, стиснали фасове в ръце. Дано замислените изменения в Закона за здравето вероятно да стигнат до пленарната зала през месец ноември.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/RGbjoXwGUt0

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Отменят забраната за пушене в заведенията!"

  1. 4avdar   29.09.2012 at 16:17

    Nai-golqmata glupost 6te e ako vurnat cigarite v zatvorenite pome6teniq tova bi bilo proqva na bezmoza4na pojarnikarska prostutiq…

    Отговор
  2. anonimen   14.11.2012 at 12:42

    ne e glupost 4avdare ,ti qvno ne hodi6 po zavedeniq

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *