Атентат срещу журито на “Пирин фолк”

"Пирин фолк 2013"
„Пирин фолк 2013“

  Гости на фестивала “Пирин фолк” едва не загинаха на път, връщайки се в София. Автобусът, превозващ журито, скъса ремък на изхода на Сандански. Инцидентът стресира пътниците и те почнаха да звънят за помощ. Водачът не дочака такава и запретна ръкави. Омазан до ушите, след час и половина, той все пак подкара рейса към столицата. Внимавайки за скоростта, с това добави допълнително закъснение към огромното. Повечето от присъстващите изпуснаха цял работен ден и се ядосваха кой ще им компенсира загубите.

Превозвачът „Юнион Ивкони“, допуснал гафа, се води спонсор на събитието. Организаторите заявиха, че коректно са изписали логото им в телевизионното излъчване и в рекламните брошури. „Не е нормално да се изпрати дефектен автобус. Иначе стриктно следят дали ние сме си изпълнили ангажиментите“, коментира музикалният директор Валентин Пензов.

Пирин фолк 2013По-конспиративни откриха в предотвратената катастрофа заговор срещу журито от неясен поръчител. Последното, разбира се, няма как да се докаже. Теорията обаче развихри въображението на оцелелите, защото се оказа, че на връщане нито един от оценяващите не се е качил в служебния рейс, а те са се комбинирали и изнесли към София с личен превоз. „Може някой да ги е предупредил за атентата срещу тях“, ту се замисляха, ту се смееха присъствали на пътната драма.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *