Бургаският гангстер Пламен Дишков – Кела става медиен бос

Пламен Дишков - Кела

  Пламен Дишков – Кела излиза на свобода до края на месеца, разкриха полицаи и магистрати от Бургас. Легендарният мафиотски бос от СИК лежи в пандиза от 6 януари тази година, когато бе екстрадиран от Португалия. Преди това Кела се кри от правосъдието повече от 9 години и бе издирван от Интерпол с червена бюлетина заради убийството на бизнесмена Димитър Стамов – Мастара.

Съкилийници на Пламен Кела от бургаския затвор разкриват, че някогашният лидер на СИК в морския град бързо се приспособил в килийната обстановка. „Подкупи бившия шеф на затвора Деян Костов и спокойно си ползваше мобилен телефон, интернет и компютър в самостоятелна килия“, одумват гангстера останалите обитатели на затвора.

Според информация, достигнала до журналисти, в близките дни Пламен Кела ще депозира ново искане да му бъде променена мярка задържане под стража, което ще бъде уважено. За свободата си той подготвил сумата от близо 100 000 евро.

Венцислав Стефанов

Пламен Дишков – Кела разкрил пред съкилийниците си и бъдещите си бизнес планове. Той бил готов да инвестира 1 милион евро за създаването на интернет сайт, специализиран в излъчването на събития на живо в он-лайн мрежата. Пламен Кела планирал да откупи правата за интернет излъчванията на българското първенство и да предава мачовете от „А“ група в реално време. Гангстерът имал партньор от София в бизнес начинанието, който преди месец регистрирал сайт и в момента уреждал всички технически детайли. Мълви се, че партньорът му е близък до президента на „Славия“ Венцеслав Стефанов, който е сред основателите на групировката СИК и дълго време бе „гръб“ на Кела.

Злите езици мълвят, че ортакът на Пламен Дишков – Кела е бил разследван от ГДБОП за измами за милиони левове в онлайн пространството. Някои подмятат, че преди години съдружникът на Кела инвестирал огромна сума в сайта „Замунда“, от който се свалят филми с уредени и не чак дотам авторски права. Намерението на Пламен Дишков – Кела да купи правата на футболния шампионат и да излъчва срещите от „А“ група в интернет съвпадат с публичното говорене на Венцеслав Стефанов по темата. От месец насам президентът на „Славия“ се опитва да убеди колегите си, че е по-добре за футболните клубове да излъчват мачовете си по интернет и всеки, който иска да гледа срещите, да праща есемес на стойност между 2 и 4 лева. Ако екстравагантната идея на Пламен Дишков – Кела се осъществи и той наистина вземе правата за пряко онлайн излъчване на мачовете, няма да се афишира като собственик на сайта, а ще използва подставено лице с чиста биография, споделят запознати.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Бургаският гангстер Пламен Дишков – Кела става медиен бос"

  1. coconut oil and   14.11.2019 at 20:13

    Hello there! This article could not be written any better!
    Looking at this post reminds me of my previous roommate!
    He always kept preaching about this. I’ll forward this information to him.
    Pretty sure he’ll have a very good read. Thank you for sharing!

    Отговор
  2. quest bars cheap   01.12.2019 at 8:16

    Hello! Would you mind if I share your blog with my zynga group?
    There’s a lot of folks that I think would really enjoy your content.
    Please let me know. Many thanks

    Отговор
  3. asksylphoflight.tumblr.com sling tv   05.01.2020 at 7:07

    Wow, superb blog layout! How long have you been blogging for?
    you make blogging look easy. The overall look of your website is
    excellent, let alone the content!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *