Дебора скърши глупомера! Ето как се излага в „Черешката на тортата“:

Дебора Бахар Рашал, побългаренОт ВИП Брадър направиха огромен пропуск, като не поканиха фолкаджийката Дебора да участва в предаването.

В момента младата звезда успешно конкурира умотворенията на Черната Златка. А в „Черешката на тортата“ се кани да задмине Мегз по изцепки.

Трети ден тя не може да запомни името на Башар Рахал. Ту го нарича Башар Рахар, Барсал Рашал или Бахар Рашел. Най-често Бахар, понеже така било по-благозвучно. Много ми е трудно това име, как са могли да го кръстят така, възмущава се фолкаджийката и твърди, че езикът й не може да се обърне да го произнесе.

Оказва се, че Дебора има много тромав и непослушен  език, след като не може да прочете един ред на руски, трудно се оправя с английския, бърка българския и от време на време се оплита в съставянето на сложни изречения.

Самата тя се изненадала, че станала певица, но каквото – такова. Дошла от Видин на 17 години да участва в конкурс по красота и да превзема модните подиуми. „Спечели една грозна, а аз никъде не се класирах“, оплака се хубавицата. „Добре, че една приятелка ми каза, че имало кастинг по пеене, та се явих на него и ме взеха“, сподели перипетиите си  видинската мома. Иван Ласкин я попита с коя песен се е явила на конкурса, но Дебора беше забравила заглавието, а когато я накараха да попее, се оказа, че е забравила и текста.

Дебора пура духанеАнглийският не е силната ми страна, оправда се певицата, а Иван Ласкин не издържа и се задави от смях.

„Дано вилиците не са повече от две, за да не ни объркват“, „Не обичам щрудел с круши“ и всякакви подобни бисери се леят от устата на фолкаджийката.

Дали пък няма да се отвори място във Вип Брадър за талант като Дебора?

Поне няма да скучаем, особено ако се сприятели с Мегз.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *