Взеха Дебора за мезе в „Черешката на тортата“! Докараха я до сълзи! Виж Тук:

Дебора рускиФолкпевицата Дебора зарони едри сълзи, когато бе помолена да прочете две изречения на руски.

Със семплите й знания на езици и по други предмети се заяде небезизвестният шегобиец Иван Ласкин и то в предаването „Черешката на тортата“. Младата фолкаджийка веднага се превърна в обект на неговите стрели и той няколко пъти я захапа доста грубичко на масата в имението на Яна Маринова, която безуспешно готвеше вечерята – кюфтета от конско месо.

И в кръщелното ти ли пише Дебора, позаинтересува се Ласкин и получи отговор: „Да бе!“ Аааааа, странно име, Дабе, кимна с глава той. Останалите избухнаха в смях, само певицата сериозно обясни, че не се казва Дабе, а той не я е разбрал. Старомоден съм, оправда се иронично Ласкин. Не се сещам, че някой може да говори на непознат на БЕ и помислих, че това е името ти.

Дебора се нацупи, но истинският скандал избухна, когато домакинята подхвърли, че току що е завършила една книга и е потресена, че в нея не побеждава доброто, а злото. Имала неочакван край. Даже я показа. Романът обаче беше на руски. Ласкин съзря нова възможност да се заяде и помоли певицата да почете малко от книгата на глас. Аз съм учила френски, тросна се тя. Не мога да чета на руски.

Спокойно, намеси се Башар Рахал. Той е като българският, буквите са същите и й тикна томчето. Фолкнадеждата изсрича няколко думи и отново предизвика искрен смях. Това я доведе до сълзи, тя ревна пред камерите и изплака, че се заяждали с нея, понеже била най-младата в компанията.

Дебора пура духанеЗа какво ми е този руски, за какво ми е този английски. Учила съм френски и не ги обичам руснаците, наежи се тя.

Всеки език е едно богатство, обясни й Ласкин, а после смекчи удара с думите: „Аз съм един голям глупак, зная и английски, и руски, но не ми обръщай внимание!“

Дебора тутакси се успокои, но в това време Яна раздаде пури на гостите. Това нещо дърпа ли се, или се духа запита фолкаджийката и отново хвърли гостите под масата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *