Рени откри сурепметод за отслабване! Вижте го:

reni-6

Фолк певицата Рени е свалила повече от десет кила  и направо е заприличала на ученичка.

Вече не е закръглена и отпусната. Няма следа от пухкавата домакиня, която живееше в Израел и си гледаше децата, а не сцената изобщо не излизаше. Откакто обаче съпругът й Борис Пилософ я заряза с двете деца и си намери млада любовница, Рени се върна в реалния свят. Отново хукна по участия, за да издържа отрочетата си.

Миналата година във ВИП Брадър тя изглеждаше доста достолепна и бюстът й се изливаше от деколтето. Сега обаче направо се е стопила. Тя свалила цели 15 килограма и хвърлила в тежка завист колежките си. И докато всички питат как е успяла да стори всичко това, Рени издава тайната: с много упражнения в кревата.

„Не пазя никакви диети, хапвам си, каквото ми се яде. Обаче много се движа, не ползвам асансьори, катеря всякакви стълби пеша. И най-важното-  правя креватна аеробика“, написа тя в профила си във Фейсбук.

Това откровение пък забило стрела в сърцето на бившия й, който изостави любовницата и мислеше да се върне в семейното ложе. Или поне се надяваше, че бившата му жена ще заживее като монахиня. Рени обаче е престанала да се прави на Пенелопа и му е отпуснала края. Открай време тя има много ухажори и си е избрала един, за да „спортуват“ заедно.

Името му пази в тайна и всички гадаят кой е той. Резултатът обаче е налице. Тя е слаба, усмихната и изглежда щастлива. А поканите за участия се увеличили двойно.

Дай, Боже, всекиму такава диета, шегуват се феновете й.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *