Фолк певицата Рени: Любовниците на бившия ми съпруг изядоха парите и апартаментите ми!

reni

Фолк ветеранката Рени направи на пух и прах бившия си съпруг Борис Пилософ. Певицата разкри, че той я заплашвал, за да я принуди да стои в Израел, заедно с двете им деца.

Рени живя близо три години далеч от България заради бившия си съпруг. Първоначално, той я подмамил, че ще живеят заедно в Израел. Но годините минавали, а той изобщо не се вясвал там. Когато Рени поискала да си дойде в България, за да се събере цялото семейство, получила в отговор заплахи.

Пилософ й заявил, че ако се прибере от Израел, ще я остави без пукната пара. Така и станало. Рени си дошла с двамата им сина, но това се оказало и края на брака й.

Вече в България, фолк певицата с ужас научила, че докато била в изгнание, съпругът й се възползвал от парите и имотите й. Продал апартаментите й, а спечеленото похарчил по любовници. Бившият на фолк дивата ошушкал и спестяванията й в банката.

Бившият съпруг на Рени вече не крие любовницата си
Бившият съпруг на Рени вече не крие любовницата си

Откакто Рени си е в България, Борис Пилософ не давал и една стотинка за отглеждането на децата им. За капак, тихомълком подал документи за развод, без да я уведоми. Певицата научила, че се развежда, едва след като й дошла призовката от съда.

Така, фолк ветеранката се оказала без пукната пара, на улицата, с разбито семейство и със замряла кариера. За да излезе от тежката ситуация, Рени влезе в риалити шоуто „Вип Брадър“. Договорила си добър хонорар, с който да осигури жилище за себе си и децата, както и пари за прехраната.

Когато излязла от къщата, обаче я очаквала нова изненада. Из медиите вече циркулирали снимки на бившия й съпруг с актуалната му любовница Деница. Рени изобщо не желае да коментира съперницата си, за да не я прави известна за своя сметка.

С участието си в риалити формата, фолк дивата се надява и да съживи кариерата си, за да може да издържа себе си и синовете си. В къщата тя получи съвет от колежката си Емануела да поговори с бившия си шеф Митко Пайнера, за да се върне евентуално в компанията. Но Рени категорично заяви, че не иска повече да има продуцент. Решила е сама да си финансира проектите, за да не дели печалбата, колкото й да е тя, с никой друг.

Първата си песен след дълго време затишие и семейни проблеми, фолк дивата посвети на бившия си, като я озаглави: „Най- красивия боклук“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *