Изненада! Анелия цъфна по голи ц*ци и бикини! СНИМКИ:

Анелия шашна феновете си с разголена фотосесия. На 35 години, фолк певицата за първи път се разхвърля по бельо и развя голи гърди.

Горещата фотосесия на заралийката била вдъхновена от стила на Ким Кардашиян. На снимките Анелия обаче показва перфектна фигура, която няма нищо общо с пищните форми на риалити звездата.

На част от кадрите, бившата на Коко Динев позира предизвикателно по прозрачно боди. А на други снимки, се е пуснала само по сако и… бикини.

През последните месеци Анелия свали доста килограми и явно е искала да запечата момента като най- после се пусне по бельо. Досега тя беше известна като най- облечената фолкаджийка, но явно на 35 години е решила най- после да са разхвърля за радост на феновете си от мъжки пол.

Говори се, че вдъхновението на Анелия за промяната във външния й вид е ново гадже, което тя усилено крие. Под сурдинка се шушука, че фолк дивата забила млад турски дипломат, който пък й осигурил да снима няколко клипа в южната съседка. Той й осигурил достъпа по двореца, в който миналата година снима хита си „Дай ми още“, както и помогнал за разпространението на песента в Турция.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *