Тъжно! Дъщерята на Анелия я нарани жестоко! Ето какво се случи:

Дъщерята на Анелия и Коко Динев шашна последователите си в социалните мрежи с неочаквано и леко смущаващо признание.

13- годишната Ивон се радва на голямо интерес във виртуалното пространство. Тя редовно отговаря на въпроси на последователите в социалните мрежи, като прави включвания на живо.

Наскоро известната тийнейджърка била попитана дали майка й Анелия е най- добрата в бранша. А тя дала следния шокиращ отговор: „Не мисля, че майка ми е най- добрата. Харесвам Преслава и Галена“.

Със сигурност думите на Ивон са жегнали известната й майка. Години наред Анелия не смееше да намали темпото си на работа, за да осигури висок стандарт на единственото си дете. Особено през последните две, когато събираше пари, за да построи за себе си и дъщеря си разкошен палат в „Драгалевци“.

Фолк певицата не веднъж е казвала, че е тежко да бъде самотна майка и в същото време работата й да изисква да пътува из цялата страна. Тя винаги се прибирала след участие, независимо в коя точна на страната се намира, за да може на сутринта да изпрати детето на училище. Как се лишавала от личното си щастие, за да използва всяка минута да бъде с дъщеря си. Анелия дори не иска да има второ дете, за да бъде изцяло отдадена на Ивон, признавала е в свои интервюта.

Но явно опитите й да балансира между майчинството и работата, остават недооценени от собствената й дъщеря.

13- годишната Ивон явно навлиза в доста тежък пубертет. През последните месеци тя започна да носи тежък грим и дори да уголемява устните си с хиалурон. Самата Анелия дори се похвали с резултата от козметичната интервенция като показа снимка в собствения си профил. Фолк певицата не веднъж е признавала, че дъщеря й е доста разглезена. Но явно тепърва ще си има ядове с нея.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *