5 домашни продукта за красота

Не винаги най- добрите продукти за красота се намират в аптеките или парфюмериите. Много често у дома имаме неподозирани помощници – плодове, зеленчуци или масла, които ще ни помогнат по естествен начин да сме красиви.

krasota

Извадете ги от обичайните им места, кухнята и ги включете в грижите си за красота. Ето 5 продукта за красота, които ще откриете у дома:

Аспирин. Това лекарство, което се среща във всеки дом, ще ви помогне да имате красива кожа. Съдържа силициева киселина, която много се използва срещу акнето.

Сложете два стрити аспирина върху кожата си. Вземете две- три таблетки и ги сложете във вода. С лъжица или пръст ги смачкайте и образувайте паста. Нанесете я върху кожата като покриете пъпката през нощта.

Зърна от кафе. Не хвърляйте утайката от кафе! Тя помага срещу целулит. Както знаем, целулитът се образува от мастните депа и може да се намали с добро кръвообращение.

Смесете утайката от кафето с няколко лъжици зехтин. Под душа масажирайте със сместа. Кофеинът ще подобри кръвообращението ви.

„БИО- КОД“ – ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ ТУК

Зехтин. Може да го използвате за премахване на грима – особено полезен е за чувствителнаzahtin кожа и около очите.

За да го нанесете, масажирайте кожата и после почистете кожата с кърпа. Освен че маха грима, зехтинът хидратира кожата.

Кокосово масло. Използва се като овлажнител не само за тялото, но и за устните. Използва се много и за премахване на стриите по време на бременност, нанасяйте като хидратиращ крем през нощта или дори като лосион за бръснене.

Сложете малко количество на дланите си и търкайте, докато стане топло и меко. После нанесете на устните или кожата.

Оцет. Ябълковият оцет е много полезен за косата, тъй като премахва мръсотиите натрупани по кожата и я прави мека и блестяща.

Смесете половин лъжица оцет с 250 грама вода. Нанесете след като се измиете със шампоан.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *