Зарко на Деси Слава иска бебе от ученичка!

zarko-1

Бившето гадже на Деси Слава – Зарко, върти любов с ученичка от известно време. Момичето е от родния му град Русе и се казва Лора Лилова.

Красавицата завърши училище едва преди месец, но ММА боецът вече искал да си направят бебе. Тя, разбира се, засега нямала никакви намерения да забременява.

Зарко се опасявал да не остане отново прецакан, както във връзката му с Деси Слава.

Двамата бяха заедно три- четири години, но така и не стигнаха до нещо по- сериозно. Спортистът категорично отказваше да се премести при фолк певицата в София, а тя пък не искаше да отиде да живее с него в Русе. Накрая, щом Деси Слава подписа отново с „Пайнер“ и стана ясно, че ще работи повече, той я заряза.

Гаджето на Зарко завърши училище преди месец
Гаджето на Зарко завърши училище преди месец

Няколко месеца по- късно, Зарко изненада фолк певицата, като цъфна в къщата на „Биг Брадър ол старс“ уж да се изяснят. В първия момент Деси Слава си помисли, че бившият й влязъл, за да се съберат отново. Впоследствие обаче стана ясно, че Зарко го направил, само заради хонорара. Двамата се поддадоха на емоциите и си извадиха кирливите ризи пред цяла България.

Зарко я обвини, че не искала семейство, а само мислела за кариерата си. А певицата пък му отвърна, че той изобщо не я разбира.

Оттогава двамата не искат нито да се чуват, нито да се виждат. Зарко затъна в алкохол и самосъжаление за известно време. А Деси Слава пък започна връзка с невръстния боксьор Благой Найденов, от когото в момента тя очаква бебе.

Явно новината е жегнала Зарко и той също се сетил, че иска да става баща. Затова започнал да увещава приятелката си Лора, още докато ходела на училище, да му роди дете. Ако много упорства обаче, ММА боецът имал няколко резерви, които му били много навити, шушукат в Русе.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *