Сензация! Деси Слава призна: Да, бременна съм!

Деси Слава и гаджето й Благой Найденов очакват дете! Фолк дивата призна сензационната новина пред роден таблоид. Певицата не разкрива в кой месец е, но най- вероятно е към петия, по изчисления на нейни колежки.

Това означава, че бебето на Деси и Благой се очаква през октомври. Фолк певицата от години мечтаеше да стане майка за втори път. 20- годишното й гадже Благой също много искаше да си имат бебе.

Че Деси Слава е бременна започна да се говори още по време на участието й в имитаторското шоу „Като две капки вода“. Към края на предаването гласовитата блондинка вече беше наддала много килограми. Но тъй като винаги е имала проблеми с теглото, малцина повярваха, че всъщност е бременна. Факт е обаче, че рязко намали и участията на живо.

Деси Слава искала да крие по- дълго време благата вест, но тя бързо се разчула. Така, вече нямало смисъл да си мълчи.

Синът на фолк певицата – Майки, вече е на 17 години. Тийнейджърът се разбира много добре с гаджето на майка си, което се дължи и на близостта във възрастта им.

Родителите на Благой Найденов пък също приемат радушно Деси Слава, въпреки че е доста по- голяма от него. Фолк певицата дори призна, че с майка му са като приятелки. Отношенията в семейството са цветущи, така всички с радост очакват новото попълнение.

След края на изпепеляващата любов на Деси Слава с ММА боецът Зарко, никой не вярваше, че поредната й връзка с доста по- млад мъж, ще я направи най- щастливата жена. Благой обаче успя да го направи. Въпреки фрапантната разлика от 17 години в полза на Деси Слава, двамата бързо успяха да затворят устите на хейтърите, като показаха, че много се обичат и държат един на друг.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *