Шок! Вижте коя е известната манекенка, която се бори за живота си, след катастрофата с Дивна!

Вече стана ясно името на момичето, което е пострадало тежко в катастрофата, причинена от поп певицата Дивна преди дни. Това е известната манекенка Кристин Илиева.

Тя нашумя преди няколко години като гадже на рапъра Кристо. Двамата станаха гаджета, докато тя още беше ученичка. Рапърът беше лудо влюбен в нея.

Но след три години се разделиха, по инициатива на Кристин. Красавицата мечтаела да пробие на световния моден подиум и да стане модел на „Виктория Сикрет“. Рапърът тежко преживя раздялата им, която се случи преди година. Засега той не е коментирал трагедията, която сполетя бившата му любима.

Кристин беше голямата любов на Кристо, но се разделиха преди година

Виновничката за катастрофата – певицата Дивна, също пази мълчание. Причина за тежкият инцидент станал опит за изпреварване от страна на изпълнителката. Но при маневрата, Дивна изгубила контрол над автомобила и се забила в мантинелата. Алкохолната проба на певицата е отрицателна.

За да извадят пострадалите момиче, се наложило да бъдат срязани ламарините на смачкания автомобил. Дивна е добре и няма сериозни наранявания. Манекенката Кристин обаче е в тежко състояние. Тя има сериозни травми по краката и все още не е ясно до каква степен ще се възстановят.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *