Рапърът Кристо в депресия, гаджето му го заряза!

kristo-kristin

Красивата моделка Кристин заряза рапъра Кристо, разкриват близки до бившите вече гаджета.

Семействата и приятелите на звездната двойка останали като гръмнати от новината за раздялата им. Всички очаквали вече сватба, а изневиделица връзката им рухнала.

Инициатор на раздялата била Кристин Илиева. На моделката, която напоследък все по- често пътува в чужбина, заради снимки и ангажименти, й писнало от постоянни контрол на рапъра.

Хубавицата търпяла ревността и постоянната му мнителност цели три години, но накрая й писнало. Затова, решила да бие шута на 14 години по- възрастния от нея Кристо.

kristo-kristin-1

Рапърът и Кристин станаха гаджета, докато тя още беше ученичка. За три години обаче, тийнейджърката порасна и започна да се еманципира от властния си приятел. Приятелките на моделката разкриват, че когато не били заедно, Кристо постоянно й звънял по телефона, за да я проверява. Почти никога не й позволявал да ходи някъде без него, само с дружките си.

Когато започнала да пътува в чужбина заради моделски ангажименти, обаче станало страшно. Рапърът се опитвал всячески да задушава доста по- младата си приятелка, докато накрая тя не издържала и го разкарала.

Раздялата дошла като гръм от ясно небе за ревнивия Кристо. Той все още не може да се съвземе от драстичното решение на любимата си Кристин.

Пръст в развалянето на отношенията им обаче има и италиански манекен, шушукат в столичните клюкарници. Не минало много време от раздялата с Кристо, когато моделката разкрила, че има нова любов. Може би връзката им е започнала още преди красавицата да напусне рапъра.

Така или иначе, Кристин отново е лудо влюбена. А рапъра Кристо е изпаднал в депресия и ближе рани от любовната разлъка.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Рапърът Кристо в депресия, гаджето му го заряза!"

 1. бай Петьо комшията   14.03.2018 at 23:52

  Мили Боже, тази раздяла ме разби. Сега какво ще правя? Няма да мога да спя поне месец.

  Отговор
 2. Qwerty Yop   15.09.2018 at 12:22

  Щеше да е интересно, ако се бяха задържали заедно, дали толкова влюбеният тогава Кристо щеше да е все така влюбен след зловещата катастрова сполетяла Кристин Илиева почти година по-късно… или щеше да я остави?!?

  Сега може би се кръсти, че катастрофата не се е случила по време на връзката им и че няма ангажимент към вече осакатената му бивша приятелка.

  Истинската любов се вижда в трудни моменти! Останалото е заблуда и празни думи! Всикчки се обичат в хубавите моменти, а в лошите изчезват яко дим!

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *