Роксана смъртно обидена на Софка и Тони Стораро! Ето защо се изпокараха:

roksana-8

Най- близките колеги и приятели на фолк певицата Роксана не уважили сватбата й, призна самата тя.

Най- странно било отсъствието на Софи Маринова. Тя минаваше за една от най- добрите приятелки на Роксана и дори беше кума на първата й сватба преди няколко години. Този път обаче не отишла на тържеството, и минала само с честитка по телефона.

Тони Стораро и синът му Фики също не споделили празника на колежката си. Също като Софка, само й звъннали по телефона.

Но липсата на най- близките сред колегите й много обидило Роксана. Тя не крие, че се чувства огорчена от факта, че и тримата предпочели да отидат на поредното участие, за да облажат с тлъсти хонорари, вместо да я уважат.

roksana-1

Певицата, която наскоро стана и майка, приела само извинението на Джена за отсъствието й, тъй като и тя гледа бебе вкъщи.

Все пак, Роксана била доволна, че повечето от колегите уважили поканата й и дошли на сватбата. Сред гостите били Илиян, Нелина, Джамайката, Пепи Христозова и др.
Въпреки че беше бременна в деветия месец, булката не пестила сили и се раздала и в танците, и в песните.

А три дни след като се омъжи, Роксана роди второто си дете. Бебето дойде на бял свят 20 дни по- рано от термина, като според лекарите, причината били буйните танци на сватбата.

Ромската фолк дива обаче няма намерение да се задържа вкъщи за дълго. Също като колежките си, които наскоро станаха майки, и тя бърза да се върне към ходенето на участия.

Роксана също разчита основно на себе си, за да изкара прехраната за семейството си. Освен бебето, тя има и син на 15 години. Пресният й съпруг Александър засега не работи. Той беше гастербайтер в Белгия, като се препитаваше като охрана в нощен клуб. В заведението се запознали с фолк певицата преди година.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *