Първи снимки на бебето на Роксана – Виж Тук:

roksana-1

Роксана показа за първи път бебето Александър. То се роди на 1 август и е кръстено на баща си.

Бебето се роди преждевременно, само три дни след като Роксана и таткото Александър се ожениха. Терминът й след 20 дни, но заради емоциите и танците на сватбата, нещата се ускорили.

Певицата си беше избрала датата 27 юли, за да се омъжи за избраника си. И дори след като забременя, и стана ясно, че ще й се наложи да е булка в деветия месец, не пожела да промени деня. Роксана призна, че се притеснява половинката й да не се откаже от идеята за брак, щом се роди бебето.

roksana-7

Преди да забременее със Сашко, фолкаджийката разкри, че с мъжа й преживели тежка драма – направила спонтанен аборт. Тя изпаднала в дълбока депресия. Но Александър я успокоил, че дори да не му роди дете, пак ще бъде с нея. Скоро след това обаче, успяла отново да зачене и така се родил Сашко.

Певицата има голям син – 15- годишният Даниел. Тя става майка за първи път много рано – когато е на 16г. Бащата обаче я изоставя скоро след раждането.

Фолкаджийката има един неуспешен брак, от който има само лоши спомени и травми. През 2012 г. тя вдигна сватба за чудо и приказ с дългогодишния си приятел Калин. Семейната им идилия обаче набързо се превърнала в кошмар. Двамата постоянно се карали. Тя неистово искала да му роди дете, той все отказвал. Съпругът й започнал да се вижда с други жени.

Накрая Роксана се сринала психически. Намерила обаче сили да си събере багажа и да си тръгне.

Признава, че от дома им си взела само дрехите и микрофона. Всичко друго оставила, за да няма повече вземане- даване с бившия си.

Няколко месеца по- късно, срещната настоящия си съпруг – Александър.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *