Ново 20! Фики Стораро се Отрече от Гюлджан: Не съм Сгоден за нея – само й подарих Пръстен!

Невероятен обрат претърпя историята с годежа на Фики Стораро. Младият певец признава, че подарил пръстен на любимата си Гюлджан. Но отрича да е сгоден за нея!

Стораро- младши не е предложил брак на красивата си приятелка и засега сватба няма да има, твърдят пиарите му. Само й подарил пръстен в знак на обич.

Гюлджан живее в Брюксел от няколко години заедно с родителите си. Иначе семейството й е от Търговище. Красивото момиче завършило висше образование със специалност „маркетинг“ и работи към козметична фирма в белгийската столица.

fiki-godej

На 10 февруари, когато Фики и Гюлджан уж се сгодиха, певецът имал концерт в Брюксел. Искал много да запознае родата с приятелката си. Тогава, пред всички, Стораро- младши сложи пръстен на ръката на Гюлджан. Днес обаче, певецът отрича това да е било годеж.

Любопитна обаче е реакцията на майката на Фики, която се вижда на заден план във видеото от събирането и конкретно от момента, в който синът й поставя пръстен на приятелката си. Жената плаче от умиление, а в ръката си държи подарък. Дали едно обикновено „слагане на пръстен“ би предизвикало подобна реакция у една майка?

А ето и какво написа тогава фолк певецът към видеото, което качи в профила си в социалните мрежи: „Обещахме си да се обичаме до живот. Обичам те, мое щастие, моя любов“.

Фики Стораро отхвърли, също така, подозренията, че Гюлджан е бременна и затова им се наложило да се сгодят набързо.

Кадри от не-годежа на Фики и Гюлджан:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *