Официално! Фики Стораро се Сгоди за красавицата Гюлджан! СНИМКИ + ВИДЕО:

fiki-gadje

Фики официално се сгоди за приятелката си Гюлджан! Фолк певецът публикува видео от събитието в профила си в инстаграм (виж по- долу).

На кадрите си вижда как Фики слага годежния пръстен на любимата си, а младата двойка е заобиколена от щастливи роднини и близки приятели. В инстаграм Стораро- младши написа: „Обещахме си да се обичаме до живот! Обичам те, мое щастие, моя любов!“

Така Фики Стораро официално скъса с ергенлъка, както и с аферите за по една нощ. Остава единствено загадката защо преди месец каза в интервюто си за „Папараци“, че има връзка с много известно коя колежка от фолк бранша. Всички, естествено, помислиха, че става въпрос за Преслава, която беше спрягана за гадже на младия певец през последната година.

fiki-godej
Годежът на Фики и Гюлджан

Оказва се обаче, че през цялото време Фики Стораро е имал връзка с Гюлджан, която няма нищо общо с музиката. Навярно певецът се е опитал да си прави пиар на гърба на Преслава и да повиши интереса към себе си.

От колко време Фики има връзка с Гюлджан, не е известно. Но родата на младия певец е много доволна от бъдещата си снаха. А най- вече баща му Тони Стораро, който преди време заяви, че синът му трябва да вземе девствена булка. Освен непорочна, младата Гюлджан е от същата религия, така че Фики изпълни на сто процента бащините заръки.

Единствената известна връзка на Стораро- младши, преди годежа му с Гюлджан, беше с кръчмарската певица Жулиета. Тони Стораро обаче беше твърдо против любовта им и двойката беше принудена да се раздели.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *