Изгоненият Тачо: Не съжалявам, че ударих Зорница!

След безсмислен 2- часов лайф, Тачо най- после беше изгонен от къщата на Вип Брадър. Не можеше и да е нещо различно, тъй като Биг Брадър е световен формат и българските продуценти няма как да нарушат най- важното му правило: да се гони участник, който прояви физическа агресия към друг.

tacho-shamar

До шамара, който Тачо залепи на Зорница Линдарева, се стигна след поредния пиянския запой в къщата. Този път поне имаше повод – рождения ден на Иво Аръков. Жени Калканджиева и благоверния й се скараха за пореден път, след като Тачо отново се напи брутално и започна да се държи агресивно. Шестата в света, не по- малко пияна, започна да му се кара, че разваля партито на рожденика.

Междувременно, Зорница Линдарева събираше къде- що намери бутилки, за да си допие. Камелия Воче елегантно измъкна бутилка вино от ръцете й с оправданието, че утре ще готви с него. Линдарева изобщо не разбра намека.

Когато обаче Жени се пресегна да вземе друга бутилка от ръцете на Зорница, бившата любовница й обясни, че с него щяло да се готви. Това вбеси Калканджиева и тя започна да се кара на всички, че алкохола е за пиене, а не за готвене, защото е прекалено малко. Жени се навика на Кали, че заради нейния мед от 10 лева, тя не успяла да се сдобие с още две кутии цигари.

zornitsa-lindareva-shamar

След това гневът й се насочи към „виновницата“ Камелия Воче. Певицата не остана длъжна и също на висок тон й обясни, че това бил начина да накара Зорница да спре да пие. Калканджиева още повече побесня и започна да вика на хилещата се неадекватно до нея Линдарева. Воче обаче не си млъкна. Певицата направи забележка, че в къщата се пие прекалено много, а Жени цялата трепери през деня, когато няма алкохол.

Тити Папазов деликатно прегърна Воче й я отстрани, защото Калканджиева не спираше да вика. Жени продължи да се обяснява с Линдарева за бутилката. Тогава се приближи Тачо. И заби толкова силен шамар на Зорница, че очилата й хвръкнаха.

След плесницата Линдарева се разплака. Тя разказа, че затова се била разделила с Тачо, след като живели няколко месеца заедно – защото я удрял. По думите й, като се напиел редовно й биел шамари. По- късно в изповедалнята Зорница се отрече от думите си. Тачо също отрече някога да е удрял жена в живота си.

Въпреки че се извини на Зорница в ефира, на следващия ден, след като беше изгонен, Тачо заяви, че не съжалява за шамара.

Как се стигна до шамара. ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *