Линдарева в болница! Натрови се с алкохол и хапчета!

zornitsa-lindareva-bolnitsa

Зорница Линдарева е била откарана по спешност в болница, защото се натровила, след като смесила алкохол и антидепресанти. Случаят все още не е оповестен, но снощи на елиминациите манекенката се извини, че не изглежда много добре, но имала основателна причина.

Зорница Линдарева не спира да се налива с алкохол, откакто е влезнала в къщата на Вип Брадър. Всички предварително бяха настроени срещу нея, тъй като мислеха, че тя е развалила семейството на Жени Калканджиева и Тачо. Сега обаче вече е ясно, че шестата по красота е изневерила първа.

lindareva-bolnitsa

Нервите на Линдарева бяха опънати до краен предел, а враждебността на останалите, които я осъдиха, без да се опитат да я опознаят първо, допълнително утежниха положението на лабилната красавица. Зорница явно е приемала лекарства, за да се успокои, но огромното количество алкохол, което погълна, доведе до ужасния инцидент.

Дали изобщо е трябвало да бъде вкарван в къщата толкова лабилен човек като Линдарева? Редно ли е човек на успокоителни да влиза в такава враждебна среда? Къде са били психолозите на предаването да преценят крехкото й емоционално състояние? И защо изобщо още е вътре, след като претърпя такъв инцидент?

Зорница Линдарева – визитка. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/Ioweo1kS2Ds

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *