Бомба! Николета Лозанова разкри: С Ники Михайлов ще имаме БЕБЕ!

Николета Лозанова призна, че с Ники Михайлов скоро ще имат дете! Плеймейтката е категорична, че вече й е време за второ дете и нямала търпение скоро да се появи.

Футболистът също заяви в скорошно свое интервю, че много иска през тази година най- после да стане баща. Той се грижи всеотдайно и за двете деца на Валери Божинов – и за сина му Валери- младши, когато с Алисия бяха двойка, и сега за малката Никол. Но явно вече е решил, че му е време да има свое собствено дете.

Николета Лозанова и Ники Михайлов бяха гаджета преди осем години. Но тогава вратарят я заряза заради моделката Бориса Тютюнджиева.

Преди около година обаче, между бившите отново запрехвърчали искри и решили да си дадат още един шанс. След като се събра с Ники Михайлов, плеймейтката най- после прекрати войната срещу бившия си съпруг Валери Божинов, както и подигравките към настоящата му приятелка Биляна Дол. Дори двете наскоро се похвалиха, че станали приятелки.

От няколко месеца Николета Лозанова е безработна, след като беше уволнена от тв таблоида „Папараци“. Явно не й се очертава скорошно завръщане на екран, както се хвалеше, след като беше отстранена от БТВ. В момента тя се издържа само от рекламни хонорари в социалните мрежи. Но възнамерявала да направи свои марка продукти, както Миглена Каканашева и Моника Валериева.

Ники Михайлов пък доскоро също беше безработен. Но от известно време играе за втородивизионен кипърски отбор. Той инвестира спестяванията си в магазин за спортни стоки и в лъскав ресторант, в който Николета прекарва почти целия си ден.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *