Ето какви подаръци намери под елхата дъщерята на Николета Лозанова – СНИМКИ:

Коледа като в приказките спретна Николета Лозанова за дъщеря си Никол. Плеймейтката публикува няколко снимки в социалните мрежи, за да покаже как двете посрещат празника.

Този път Николета не е отпрашила към някоя екзотична дестинация в чужбина, а си беше останала вкъщи. Заедно с Никол посрещнаха Коледа в дома си в София.
Под елхата малката Никол намери супер сладко кученце, както и уникална къща на кукла Барби.

Моделката се похвали също, че е пуснала на дъщеря си да гледат заедно коледни филми, като показа, че гледат на домашното си кино „Сам вкъщи“.

Разбира се, след няколко задушевни семейни снимки, Николета не се стърпя и отново изтипоса голите си кълки. Тя показа как малкото кученце се е изтегнало да спи между краката й.

Николета и Никол обаче едва ли ще си останат вкъщи за дълго време. Най- вероятно съвсем скоро отново ще хукнат към топлите страни, където обикновено посрещат Нова година. Миналата година Ники Михайлов ги заведе на Малдивите. Къде ли ще ги заведе сега, със сигурност ще стане ясно скоро.

През зимата Николета почти не се задържа в България. Двамата с гаджето й Ники Михайлов в момента са безработни и имат предостатъчно време. А и финанси не им липсват. Футболистът вкара спестяванията си в няколко бизнес начинания, сред които луксозен ресторант и магазин за маркови дрехи. А пък и е ясно, че дори да закъса с парите, баща му няма го остави с празна банкова сметка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *