Бащата на Чочо Попйорданов ще дундурка бебе на 78 години!

Иван Попйорданов със съпругата си Диана

Бащата на покойния актьор Чочо Попйорданов очаква дете от младата си съпруга на достолепната възраст от 78 години! Иван Попйорданов се ожени за приятелката си Диана Андреева преди няколко месеца. Разликата им е 42 години!

Двойката е сключила брак тайно в началото на годината. А от няколко месеца в арт средите се шушука, че младата булка на Попйорданов е бременна.

Скорошна снимка от ваканцията им в Рим доказва слуховете. От кадърът, който качи самата Диана във фейсбук, се вижда, че вече е с доста наедряло коремче. Бременността й очевидно вече е доста напреднала.

Диана Андреева и Иван Попйорданов са двойка от 2014 година.

Предходната година- 2013, е най- черната в живота на известния кино деец. Първо умира съпругата му Екатерина, а след няколко месеца – загива по нелеп начин единственият му син Чочо Попйорданов. Актьорът умира на гроба на майка си, като се подхлъзва и пада от перилата на стълби. Трагедията се случва пред очите на приятелката му Даниела. Двойката тъкмо е осиновила след години перипетии, дете – момиченце, което е кръстено на баба си Екатерина.

Иван Попойорданов се грижи много и за двете, тъй като Даниела не е добре със здравето.

Младата съпруга на известния културен деец също работи в неговата сфера. Диана Андреева ръководи НПО- то „Обсерватория на по икономика на културата“, което печели много проекти, както към Министерство на културата, така и на Столична община.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Бащата на Чочо Попйорданов ще дундурка бебе на 78 години!"

  1. Elba   08.11.2021 at 21:29

    I’m no longer certain the place you are getting your info, however
    great topic. I needs to spend some time finding out much more or understanding
    more. Thank you for excellent information I used to be on the lookout for
    this info for my mission.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *