Мария се разцвили и замяза на индиец

Мария
Мария

 

Сърцераздирателна сценка се разигра тези дни в „На кафе“ при гостуването на Мария. Изпълнителката с прякор Отварачката трябваше да представи новия си клип, в който участва и сестра й Ирена. А когато и родственицата на певицата застана пред микрофона на предаването, темата се измести рязко към взаимоотношенията в семейството им.

Ирена, която доскоро бе кредитен инспектор, се обясни в любов и признателност на кака си и я заля с комплименти. Словоизлиянието й толкова разчувства Мария, че тя не се сдържа и избухна в сълзи.

Мария със сестра си Ирена
Мария със сестра си Ирена

„Страшно я обичам. Като майка, като орлица съм над нея още откогато беше малка. Тя е ангел като Марая. Много чиста душа“, сподели Отварачката. Заради разкривеното си от рева лице, напомпаните с пластична операция джуки и специфичната прическа, при която са обръснати определени зони на главата, в този момент тя мязаше на индианец от племето Дакота.

В предаването Мара се върна назад към детството си, когато двете със сестра й е трябвало да преодолеят развода на родителите си. Ирена, която е с две години по-малка, била за известно време при баба си и дядо си. След като техните официализпрали раздялата си, тя се върнала при майка си и сестра си Мария. „Дължа всичко на нея и на мама като грижи, любов, образование“, обясни Ирена. Отварачката пък допълни, че от малка била свикнала да е неотлъчно до сестра си и да се грижи за нея. Ставала всяка сутрин рано и й приготвяла закуската, дрехите за училище, после й помагала да се облече и я изпращала на занятия. „Имали сме много трудни моменти“, каза за онова време пайнерката.

По думите й сестра й вече не работи като кредитен инспектор в банка. Изявявала се в друга сфера, и то на по-високо ниво. Мария призна, че понякога прекалява в любовта и грижите и често „задушава“ с тях сестра си. Стараела се обаче да се овладява и да проявява разбиране.

При последната си телевизионна изява Мара не пропусна да спомене и друг важен човек в живота си – милионерския синковец Християн Гущеров. Пред Гала фолкпевицата заяви, че той много й помогнал за възстановяването на отношенията с бившия й мъж – бащата на Марая Димитър Андонов.

Отварачката отвори дума и за евентуалните си бъдещи наследници. Щерка й искала няколко братчета или сестричета, но засега с Християн не възнамерявали да правят бебета. В близките им планове влизало шумно отпразнуване на втората годишнина от съвместния им живот.

Пак в ефир звездата на „Пайнер“ се подмаза на свекър си – бизнесмена и бивш депутат от БСП Добромир Гущеров. Негова била заслугата за доброто възпитание на Християн. „Добри е изключителен човек“, заключи певицата.

 

 

Марая гушка йоркширския териер, който тази седмица е с разстроен стомах
Марая гушка йоркширския териер, който тази седмица е с разстроен стомах

Диария в семейството

Отскоро Мария и семейството й са се сдобили с ново куче – йоркширския териер Мики, който тежи само 800 грама. Той съжителства в просторната им къща с двор с още четири псета, сред които и 100-килограмовия санбернар Аксел.

„Мики, горкичкият, като види Аксел, ще получи микроинфаркт, целият трепери. Сестра ми редовно си оставя кучето на гости за по 2-3 месеца и затова гледаме общо 5. А сега Хриси и Марая са решили да вземат жена за Аксел“, казва Мария. И допълва, че дъщеря й била много привързана към малкия Мики и понякога й позволявали да спи с него.

Именно малката полага основно грижите за 5-те семейни кучета. Ежедневно ги сресва, къпе, разхожда и храни. А като боледуват, ги лекува.

„Хенри беше с разстройство и повръщане, след него Аксел, а пък на Мики сега му се слагат едни капки в ушите“, обясни Мария.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *